• Menü Bölümü
Pvp Serverler » Metin2 START_SERVICE_ERROR (Çözüm)

Metin2 START_SERVICE_ERROR (Çözüm) SERVER BİLGİLERİ

Tarih: 2016-08-06 01:56:49

Metin2 START_SERVICE_ERROR (Çözüm)

Server Bilgileri

Server Adı: Metin2 START_SERVICE_ERROR (Çözüm)
Zorluk:
Site Adresi: www.calinti.com

Metin2 START_SERVICE_ERROR (Çözüm)

Bu bir hackshield hatasıdır genelde bu hatayı metin2 pvp serverler de mini pack kullanan arkadaşlar almaktadır nedeni ise hackshieldle çakışmasıdır. Sorunu çözmek çok basit ya mini pack kullanmayı bırakacaksınız oynadığınız metin2 pvpnin tam sürümünü indireceksiniz yada diğer yöntemi şimdi anlatacağım. Çoğu arkadaşlar ttnet kotalarından dolayı tam sürüm indiremiyor onlarda haklı. 2. yöntem bu arkadaşlar için çok iyi olacaktır. Hata tam olarak Metin2 START_SERVICE_ERROR(errorCode=200) şu şekile çıkmaktadır şimdi çözüme geçiyorum yapması kolay yaptıktan sonra düzgünce girebileceksiniz oyuna. Adım adım anlatıma geçiyoruz.

1- Metin2yi temiz bir dosyaya baştan kuruyoruz bu dosyanın içinde kesinlikle hile dosyaları felan olmayacak.

2- Bu klasörün masaüstünde olmasına dikkat edin. Dosyanın içine girdikten sonra Hackshield ve lib klasörüleri siliyoruz.

3- Daha pvp serverlerdan indirdiğiniz packi bu klasörün içine atıyoruz. Sonra exeden oyuna sorunsuz bir şekilde giriyoruz.

Dediğim gibi bu olayı çözmek bu kadar basit eğer yine aynı hatayı alıyorsanız emin olunki oyunu temiz bir şekilde kuramıyorsunuz demektir.

Metin2 START_SERVICE_ERROR (Çözüm) Yorumlar

Copyright ©2008-2015 emekserverler.com